Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caribbean stew
-
800
g boneless lamb shoulder (see variation), cut into pieces (3-4 cm)
veya 800 g lamb meat for stew, boneless, cut into pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (approx. 1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g brown onions, cut into halves
- 180 g celery stalks, cut into pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
veya 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp ground cayenne pepper
- 25 g oil
-
20
g raw sugar
veya 20 g brown sugar - 50 g tomato paste
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed rice cups
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp oil
veya 4 tsp unsalted butter, chilled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.9 g
Alternatif tarifler
Shepherd's pie
55min
Rice salad
1sa
Fish balls with yoghurt sauce
1u. 50min
Quick chicken curry
35 Min
Butter chicken
55min
Lemon and lamb pie with filo topping
2u. 40min
Sunday lamb roast
1h 55min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1hod. 10min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1h 15min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Baked pumpkin and beef stew
3hod.
Fragrant curried mince with tomato salad
40 dk