Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1297.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn saganaki with feta
35min
Prawn and saffron risotto
30min
Crab linguine
30min
Pear and blue cheese risotto
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Mimosa float
6 Std. 10 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1hod. 15min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Garlic prawns
25min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min