Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1297.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 dk
Risotto with zucchini and prawns
1sa 15 dk
Pad Thai noodles with prawns
30min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 dk
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sicilian prawn salad
40 dk
Apple and sage stuffing
10 min
Crab linguine
30min
Linguine with salmon and herbs
25 dk
Tomato basil chicken stew
35 dk
Prawn and saffron risotto
30min