Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1903 kJ / 453 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aderezo de naranja y curry
10min
Chiles en nogada
1h
Dulce de frijol
2h 20min
Panqué de calabaza sin gluten
2h 20min
Chutney de manzana
20min
Agua de Horchata
5 Min
Pescado a la veracruzana
30min
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
1h
Mousse de moras
5u.
Sorbete de vino tinto
6 Std. 20 Min
Hot cakes de avena y chía
25min
Barritas energéticas
40min