Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1903 kJ / 453 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agua de Horchata
5min
Pasta al pesto con salmón
40 min
Manzanas al tequila
35 Min
Pescado marinado con salsa chermoula y ensalada de couscous
1 godz. 20 min
Agua de avena y manzana
5min
Aderezo de naranja y curry
10 min
Mousse de moras
5 Std.
Margarita de guanábana
5min
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15min
Avena para desayunar
13 Std.
Sopa de aprovechamiento
40 min
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1 godz. 10 min