Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1428 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de jitomate
40 Min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Mole de olla vegano
45 Min
Chiles en escabeche
30 Min
Hongos al pastor
20 min
Nopalitos con guajillo y elote
30 Min
Pozole de setas
1 Std.
Ensalada de nopal
30 Min
Chiles en escabeche
1 Std.
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1h 50min
Setas con mole verde
40 Min
Ceviche aromatizado
35 Min