Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1428 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Sopa de setas
35 Min
Pancita de hongos
1 godz.
Sopa de verdolagas
50 Min
Chile manzano en vinagre
10 min
Chiles rellenos de soya
45 Min
Romeritos veganos
1 godz.
Pollo en salsa de huitlacoche
45 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Mole de olla vegano
45 Min
Tinga de setas
25 Min