Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beize
- 60 g Salz
- 40 g Zucker
- 3 Pimentkörner
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 2 Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
Kartoffel-Sellerie-Stampf und Fertigstellung
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, in Stücken (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 50 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1710 kJ / 408 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6.7 g
Alternatif tarifler
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Spargelsuppe aus Spargelschalen
40min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Süßkartoffelpüree mit gebratenem Fisch
40min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50min
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30min