Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beize
- 60 g Salz
- 40 g Zucker
- 3 Pimentkörner
- 3 Pfefferkörner, schwarz
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 2 Lachsforellenfilets (à ca. 200 g)
Kartoffel-Sellerie-Stampf und Fertigstellung
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Scheiben (5 mm)
- 400 g Knollensellerie, in Stücken (5 mm)
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Muskat
- 50 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1710 kJ / 408 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 6.7 g
Alternatif tarifler
Lachs mit Blumenkohlpüree
40min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50min
Kartoffel-Rosenkohl-Stampf
40min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 godz. 5 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Kabeljau in Senfsauce
40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45min