![Pâté périgourdin Pâté périgourdin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC23B335-C310-418F-8465-378DDC13B6C6/Derivates/10913110-2343-41BE-A084-AFAD46897276.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 400 g de foie gras de canard cru, 1 lobe éveiné
- 2 pincées de fleur de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 30 g d'armagnac
Le jour même
- 500 g d'échine de porc, désossée, préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 100 g de foie de porc, préalablement congelé (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 200 g de gorge de porc, préalablement congelée (30 minutes) en petits morceaux (2 cm)
- 1 c. à café bombée de sel
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 1 œuf
- 30 g de truffes fraîches ou en conserve, émincée en fines lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 1200 g
- Kalori
- 18789 kJ / 4495 kcal
- Protein
- 217 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 399 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté de lapin
2 Std. 35 Min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Terrine de canard
24 Std.
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 Std.
Cailles farcies
1 Std. 15 Min
Pain d'épices surprise
24 Std.
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Craquelins garnis de brouillade aux crevettes
25 Min
Rillettes de poulet
6h
Pâté de campagne
48u.
Sauce périgourdine
35 Min