Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines aux fraises de saison
1j 30 menit
Soufflé glacé à la pêche
4 godz. 40 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 menit
Fraîcheur de nectarine
25 menit
Œufs ananas - Christophe Aribert
Değerlendirme yok
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Soufflé au caramel
35 min
Sablés aux fraises
1hod.
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Mignardises à la mousse de fruit
7u. 45min
Mousse citron vert-basilic
2 godz. 30 min
Tiramisu framboises-fraises
3j