Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème (la veille)
- 135 g de jus de pamplemousse
- 150 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 130 g de beurre doux
La mousse (le jour même)
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 180 g de crème liquide entière, très froide
- 4 c. à soupe de jus de pamplemousse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1630 kJ / 390 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 26.8 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse à l'avocat
15min
Mousse poire-caramel beurre salé
2h 30min
Glace au yaourt marbrée à la fraise
4 Std. 15 Min
Mousse à l'abricot
2h
Mousse d'abricot aux amandes
Değerlendirme yok
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Blanc-manger fraise rhubarbe
40min
Sabayon au citron
15min
Tarte aux légumes et jambon
1h
Mousse fruits de la Passion
2h 30min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Mousse légère fraise-groseille
2h 15 min.