Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
veya 1 cucchiaino di timo secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Insalata di patate e salmone profumata all'aneto
1 Std. 10 Min
Salmone fresco in insalata di fagiolini e uova
40 min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30 Min
Insalata di zucchine e asparagi
35min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 Min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 godz.
Fagiolini in gremolada
30 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Carote tiepide alla salvia
35min
Patate e fagiolini al pesto
35min