Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di rucola fresca, lavata
-
60
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
veya 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 150 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca, tipo fusilli
- 70 g di bresaola a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3332.2 kJ / 796.4 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 55 g
- Doymuş Yağ
- 11.6 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 1877.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Pasta con crema di fave e salmone
35min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35min
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40min