Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 952 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rote-Bete-Salat mit Äpfeln und Nüssen
10 Min
Petersilienwurzel-Suppe mit Rote-Linsen-Püree
1 Std.
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 Std.
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 Min
Fencheleintopf
35min
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Rote-Bete-Birnen-Salat
10 Min
Topinamburpüree
40min
Grünkohl-Risotto
40min
Salbei-Kartoffelpüree
45min
Fenchelgemüse
30 Min