Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 rote Chilischote, getrocknet, nach Geschmack entkernt
- 150 g durchwachsener Speck, geräuchert, in dünnen Streifen
- 40 g Olivenöl
- 150 g Radicchio, in Streifen
- 70 g Rotwein
- ½ TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 952 kJ / 227 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauwarmer Pastinakensalat
1 godz. 5 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1h 40min
Ei-Sauce zu gekochtem Spargel
10min
Spargel mit Bozner Sauce
1 Std. 25 Min
Glasierte Mairübchen
25 min
Radieschenblättersuppe
40min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30min
Kräuterseitlinge mit Paprika und Basilikum
25 min
Forelle mit Linsensalat
1h 15 phút
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50min
Fenchelgemüse
30min