Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 731 kJ / 176 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 Std. 5 Min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45min
Petits choux aux champignons
1 Std. 25 Min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10 Min
Mignardises comme un Irish coffee
4 godz. 10 min
Tatin de poivron et tapenade
1 Std. 5 Min
Saint-honoré citron-framboises
2h 30min
Feuilles de vigne farcies au millet
2h 30min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Choux à la mousse de petits pois
4h
"Tzatziki" sucré au melon
12 Std.
Agneau farci aux légumes et fruits secs
3 Std. 15 Min