Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de ratatouille maison
- 140 g de tapenade noire
- 12 olives noires, coupées en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 731 kJ / 176 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce rouille
10min
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 λεπτ.
Risotto au calamar
1h 30 min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1ωρ.
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Sucette glacée à la mangue
8h 30min
Sauce armoricaine
1ωρ.
Empanadillas de poulpe
1h 30 min
Moussaka
1h 45min
Aubergines d'Almagro marinées
96 godz.
Feuilles de vigne farcies aux riz et fruits secs
13sa 20 dk
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min