Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 250 g de lait
- 70 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 710.9 kJ / 170.4 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 16.1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de châtaigne en cappuccino
45 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Cappuccino de champignons aux noisettes
35min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1h
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3 Std. 25 Min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Cappelletti au chèvre, crémeux de roquette - Nicolas Gautier
3h 15min
Glace à la moutarde
12h
Glace à la fève tonka et copeaux de chocolat
12h 30min