Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ c. à café de sel
- 100 g de farine de Kamut® (voir "Conseil(s)")
- 250 g de farine de blé, type 55 et un peu pour fariner
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g d'eau
- 70 g de noisettes décortiquées, concassées grossièrement
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 302.2 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 45.2 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain aux fruits secs
3h 45min
Petites ficelles aux céréales
2 godz. 45 min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain de seigle
2h 40min
Pain aux pistaches
3h 15min
Pains au maïs
3h 20min
Baguette tradi'graines
3h 30min
Pain de campagne
4h
Pain aux noix
3h 15min
Pain aux graines
5hod.