Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les choux farcis au millet
-
250
g de millet en grains
veya 250 g de boulgour - 1200 g d'eau
- 6 - 12 feuilles de chou de Savoie (6 grandes ou 12 petites)
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de champignons frais variés (champignon de Paris, chanterelle ou shiitaké)
- 20 g de beurre
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- ½ - ¾ c. à café de poivre noir moulu
La sauce aux champignons
- 30 g de beurre
- 80 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ¼ - ½ c. à café de poivre noir moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Chili végétarien
1 Std. 5 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2 Std.
Lasagne aux légumes anciens
1 godz. 40 min
Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine
40min
Focaccia aux fanes de navet
3sa 15 dk
Gratin de blette au tofu soyeux
1j
Aubergine au tofu
1j
Hachis de légumes au boulgour
1 Std. 15 Min
Tomates farcies aux champignons et fruits à coque
1h 20min
Bolognaise de soja
40min
Galettes de brocoli avec salsa de radis
1 Std. 15 Min