Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Wasser
- 250 g Mungobohnensprossen, frisch (siehe Tipp)
- 100 g Salatgurke oder Snackgurke, in dünnen Streifen (5 mm), siehe Tipp
- 40 g rote Paprika, in dünnen Streifen (5 mm)
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Frühlingszwiebel
- 10 g neutrales Öl
- 15 g Balsamico, hell
- 10 g Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet (siehe Tipp)
- 10 g Sesam
- 10 g Zucker
- 1 TL Salz
- 2 - 3 Stängel Koriander, abgezupft, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 362 kJ / 87 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Warmer Salat mit roten Bohnen
13h
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Chicoréeschiffchen
25min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen (清炒四季豆)
20 Min
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1h
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50min
Sauerkraut-Kräuter-Salat
10min
Sesam-Gurken-Salat als Sushi-Beilage
20 Min
Sunomono - Japanischer Gurkensalat mit Seealgen
1h 20min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min