Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 495.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Merluzzo alla pizzaiola
30 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Orata al sale
40 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Zuppetta di crostacei
40 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Salmone al cartoccio
35 Min
Spada alle erbe con olive
40 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min