Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 8.7 g
- Yağ
- 12.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 495.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orata al sale
40min
Insalata di calamari
55min
Rombo pomodoro e nocciole
1u.
Spada alle erbe con olive
40min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1u.
Cernia con salsa mediterranea
40min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 min
Merluzzo alla pizzaiola
30min