Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 porri, senza la parte verde
- 600 g di filetti di coda di rospo, puliti
- 100 g di bacon a fette
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Karbonhidrat
- 5.4 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coda di rospo con verdure
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1 Std.
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40min
Seppie con i piselli
40min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min