Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
veya 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Pan brioche integrale
21h 45 min
Pane cosacco
16 Std.
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Ghirlanda di pan brioche al farro
15h 30min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Panini con tortini alle noci e alle patate dolci
2hod.
Pane per la colazione con frutta secca
3h
Buccellato
4 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min