Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di acqua
- 100 g di confettura di ciliegie
- 50 g di olio di oliva + q.b.
-
30
g di malto di orzo
veya 30 g di miele - 1 cucchiaino di sale
- 30 g di semi di lino
- 200 g di farina integrale
- 300 g di farina manitoba
- 1 bustina di lievito di birra disidratato
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 4.4 g
Alternatif tarifler
Pane in cassetta semplice
19h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pani alla segale
2 godz. 40 min
Pane cosacco
16 Std.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Rotolini di farro
30h
Gelato biscotto al caffè
20h
Pane in padella
18h
Paninetti soffici allo yogurt
1h 50min
Pane morbido di farro
19h
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Impasto base per pane
1h