Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
210
g di lievito madre
veya 30 g di lievito in polvere madre - 35 g di farina tipo 0
- 1585 g di acqua
- 160 g di farina integrale
- 140 g di semola rimacinata di grano duro
- 200 g di farina manitoba
- 7 g di sale
- 3 g di lievito di birra fresco
- 100 g di gherigli di noci
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 4770 kJ / 1140 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Karbonhidrat
- 187 g
- Yağ
- 28.7 g
- Lif
- 11.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5 min
Filone di segale
4u.
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane integrale in cassetta
4u.
Pane toscano con lievito madre
5u.
Mezzaluna di pane al farro
3u.
Lievito madre
72h 15min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min