Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
veya 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine de riz
- 100 g de farine de châtaigne
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 2 pièce
- Kalori
- 7682 kJ / 1817 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 360 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche sans gluten
2h 15min
Pâte à crêpes sans gluten
1sa 30 dk
Pâte brisée sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Brioche sans gluten
3h 15min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Pâte feuilletée sans gluten
15 min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Madeleines sans gluten
1h
Pain sans gluten aux fruits secs
2h 15min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2sa 30 dk