Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
-
3
c. à café de levain de quinoa, type Lev'Quinoa
veya 3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin - 10 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de riz
- 150 g de farine de sarrasin
- 1 c. à café de sel marin
- huile, pour le moule
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1269.5 kJ / 300.3 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 2.2 g
- Lif
- 4.3 g
Alternatif tarifler
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pain sans gluten riz et soja
3 godz. 15 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3 godz. 15 min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Brioche sans gluten
3 godz. 15 min
Madeleines sans gluten
1hod.
Blinis sans gluten
2j
Pain sans gluten aux fruits secs
2 Std. 15 Min
Mix de farines sans gluten
5 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1hod. 10min
Pâte brisée sans gluten
5 Min