Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 180 g di farina di farro semintegrale
- 180 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 80 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di Fontina a pezzi
- 1 - 2 cucchiai di latte
- 1 cucchiaino di semi di chia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 7.2 g
- Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4sa
Pane rustico
2sa
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1h 30min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Croissant
7h 30min
Cono graffa
1h
Panini limone e miele
5 godz. 30 min
Bruco brioche
2sa
Baguette tradizionale
15h 35min
Bomboloni al forno
3h 35 min