Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 140 g di farina per torte
- 150 g di farina di forza + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero
- 130 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di burro, in un unico panetto
- 1 uovo sbattuto
- 2 cucchiai di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1524 kJ / 565 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Karbonhidrat
- 27.62 g
- Yağ
- 26.15 g
- Lif
- 1.33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Croissant
7 Std. 30 Min
Rosette
5 godz. 20 min
Piadina romagnola
15min
Pane australiano con burro dolce
45 min
Torta di tagliolini
4 Std.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Pain au chocolat
5 Std.
Croissant al cioccolato
3h 35min
Croissant francese
5 godz. 20 min