Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 140 g di farina per torte
- 150 g di farina di forza + q.b. per infarinare
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero
- 130 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 250 g di burro, in un unico panetto
- 1 uovo sbattuto
- 2 cucchiai di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1524 kJ / 565 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Karbonhidrat
- 27.62 g
- Yağ
- 26.15 g
- Lif
- 1.33 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini dolci al latte
2u. 40min
Pandoro
12h
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5u.
Baguette
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26h
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Croissant
7h 30min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Croissant al cioccolato
3h 35min
Croissant francese
5h 20min
Pane per hamburger
3sa 20 dk
Tigelle
3u. 50min