Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- 40 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di zucchero
- 4 uova
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di burro a pezzi
- 1 foglio di gelatina (2 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
Copertura
- 100 g di pinoli sgusciati
- 15 g di acqua
- 150 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 875 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles al limone
1h 45min
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1sa 50 dk
Torta del cardinale
3小时 30 分钟
Bignè cake
4sa
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2h 15min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Pasta choux al cacao
1h 10min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Tortine alla crema di latte (di Erica Liverani)
2sa
Profiteroles
2sa
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1 godz. 40 min