Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova medie
Crema
- 75 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 75 g di cioccolato al caramello a pezzi
- 400 g di latte parzialmente scremato
- 30 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 2 tuorli
- 50 g di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchero
- 1 cucchiaino di acqua
-
200
g di pasta di marzapane verde
veya 200 g di caramelle, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 364 kJ / 86 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10.1 g
- Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15min
Pasta Choux
2 Std.
Pan di Spagna
1h 50min
Pasta sfoglia veloce
2 Std.
Dolcetti marocchini alle mandorle (Briouats)
35min
Fiocchi
7h 30min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Bruco brioche
2 Std.
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1h 30min
Savoiardi morbidi
40min
Sfinci siciliani salati
3 godz. 30 min
Besciamella veloce
15min