Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 40.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
4 Std.
Pasta sfoglia veloce
2h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Croissant
7h 30 min
Panini rosette
23h 20min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 Std. 15 Min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Agnolotti del plin
10u. 30min
Croissant francese
5h 20 min
Biscottini di vetro
45min