Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
- 5 g di latte in polvere
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 35 g di latte intero
- 20 g di panna fresca liquida
- 2 g di malto in polvere di orzo oppure liquido
- 25 g di zucchero semolato
- 7 g di lievito di birra fresco
- 3 g di sale
- 125 g di burro freddo
Finitura
- 100 g di confettura di albicocche
- 50 g di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 40.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Preimpasto per pane
24u. 30min
Baguette
4 Std.
Pane tipo ciabatta
26h
Croissant
7h 30min
Cornetti semintegrali ripieni
1h 15min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15min
Croissant al cioccolato
3h 35min
Croissant francese
5h 20min
Baguette tradizionale
15h 35min
Pasta sfoglia
3h 40min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2sa 30 dk
Pane per hamburger
3sa 20 dk