Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

3.8 109 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa
16 rebanadas

Malzemeler

  • aceite de oliva (para engrasar)
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
    100 g
  • de almendras crudas sin piel
    120 g
  • de pipas de calabaza
    180 g
  • de pipas de girasol
    60 g
  • de semillas de lino
    60 g
  • de semillas de chía
    30 g
  • de psyllium
    30 g
  • de tomillo fresco (solo las hojas)
    1 cucharadita colmada
  • de sal
    1 cucharadita
  • de agua
    300 g

Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Kalori 167 kcal / 699 kJ
Protein 6.18 g
Yağ 10.69 g
Karbonhidrat 11.68 g
Lif 5.36 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...