Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g de rabillo de ternera (en un trozo de Ø 5-6 cm) salpimentada
- 500 g de agua
Salsa de atún
- 100 g de aceite de girasol
- 30 g de atún en aceite (escurrido)
- 2 cucharaditas de alcaparras (y algunas más para servir)
- 1 filete de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 25 g de agua
- 1 yema de huevo
- 1 pellizco de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2917 kJ / 698 kcal
- Protein
- 32.58 g
- Karbonhidrat
- 0.02 g
- Yağ
- 63.05 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ternera asada especiada con puré de patata, tomates secos y salsa de vino tinto (MEATER)
10 Std.
Pavlova
5h 20min
Fondue suiza de queso
15 Min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1h 30min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Rabillo de ternera al chimichurri
2sa
Gincóctel de langostinos
50 dk
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Sabayón
15 Min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 godz.
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1sa
Paté de higaditos de pollo
4h 15 min