Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 600 g de bistec de ternera (aprox. 10x15 cm), cortados finos, salpimentados
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 200 g de champiñones frescos, rebanados
- 2 pizcas de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
-
150
g de Marsala seco
veya 150 g de vino dulce, (p.ej. Moscatel) -
100
g de caldo de res
veya 100 g de agua con ½ cubo de caldo - 1 cucharada de fécula de maíz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1335 kJ / 319 kcal
- Protein
- 39.3 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pescado a la diabla
30 min
Pastel de carne
40 min
Pechugas a la reina
35 min
Pollo Cantones con vegetales
35 min
Shepherd's pie
1 godz. 10 min
Carnitas de cerdo borrachas
1h
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 godz. 10 min
Entomatado de cerdo
1h
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3h
Pastel azteca
1h
Cacerola de pollo
30 min
Torta de costillas braseadas
1h