Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di cipolla dorata in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di fave fresche
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 160 g di riso per minestre
- pepe nero macinato, a piacere
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 37.8 g
- Yağ
- 10.6 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.
Zuppa di lenticchie
50 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Zuppa di bietole
35 min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 Min
Fave in umido
1 Std.
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 min
Favata sarda
1 Std.