Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
veya 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 29.6 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho
15 Min
Chana masala
45 min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Arroz caldoso
1 godz. 10 min
Pisco sour
10 Min
Obazda
10 Min
Café de Paris
30 min
Pecan pie
2hod. 30min
Kaiserschmarren
50 min