Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 53.6 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Salsa bernese
20min
Malfatti bergamaschi
40min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 Min
Fonduta moitié-moitié
20min
Crostata al rabarbaro
55 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25 min
Gazpacho
15min
Salsa cocktail
5 Min
L'originale salsa barbecue
2h 5min