Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2121 kJ / 507 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 53.6 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Crostini tonno e surimi
2 Std. 10 Min
Salsa cocktail
5min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Salsa cocktail
10 Min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Chutney di mirtilli e rosmarino
45 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Salsa tonnata
20min