Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 38.1 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30min
Chili con carne
40min
Zuppa di miso con verdure
40min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 godz.
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
Değerlendirme yok
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 godz. 15 min
Mariola calabrese
50 min
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45min
Harira
40min
Carbonada
1 godz.
Vichyssoise
6sa
Acquacotta
50 min