Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Quadrucci
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
Sugo di seppie e piselli
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di seppie pulite, a listarelle
- 70 g di pisellini surgelati
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 850 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1390 kJ / 332 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 13.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 godz.
Maccheroni alla chitarra
50 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Bucatini con le canocchie
35min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1 Std. 20 Min
Ravioli con ripieno di pesce
1 Std. 30 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Zuppa di baccalà
1 godz.
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Fagioli con le cotiche
1 godz. 45 min