Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g vinho tinto
- 4 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 900 g bochechas de porco cortadas ao meio (14 unid. aprox.)
- 1 folha de louro
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 150 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de orégãos
- 500 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2434.5 kJ / 581.9 kcal
- Protein
- 45.4 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 711.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massada de peixe
55 Min
Bochechas de porco com batata e maçã assadas no forno
9 Std.
Lulas recheadas
1 Std. 15 Min
Choquinhos à Bulhão Pato
30 min
Burras em vinho tinto
12h 55 min
Migas alentejanas com entrecosto
1 Std. 30 Min
Lombinhos de porco com mostarda
14 Std.
Arroz de berbigão da avó da Catarina
2u. 50min
Açorda de marisco
30 min
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min
Bochechas de porco lento
16 godz.
Arroz de pato
1h 5 min