Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (2-3 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di fave fresche o congelate e fatte decongelare
- 4 fette di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1u.
Mousse di baccalà e avocado
30min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Gelato avocado e banana
6h 15min
Vellutata fredda di fave e ricotta
55min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Crema di ceci con vongole
40min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min
Zuppa di ceci e rosmarino
1u.
Vellutata di finocchi e zafferano
50 min
Vellutata di zucca allo yogurt greco
50 min
Vellutata di zucca
30min