Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (2-3 cm)
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di fave fresche o congelate e fatte decongelare
- 4 fette di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1050 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 32.1 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata d'inverno
50min
Vellutata di carciofi e taleggio
55 min
Zuppa di fave
50min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Crema di fave al finocchietto
50min
Vellutata ai baccelli di piselli
35 min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Crema di cavolfiori colorati e mandorle
45 min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min
Vellutata di indivia belga e speck
50min
Crema di asparagi e curcuma
35 min