Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di pistacchi salati sgusciati
- 30 g di pangrattato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di sale
- 8 capesante, pulite (vedere consigli)
- 30 g di olio di semi di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 406 kJ / 97 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 7.4 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capesante glassate alla melagrana
50min
Capesante ai funghi porcini
1hod. 20min
Gamberi in salsa cocktail
10 Min
Tartine di pane alla menta
4 Std. 10 Min
Capesante gratinate
30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Involtini di spada al basilico
15 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Insalata di mare in vasetto
50min