Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 gousses d'ail
- 20 g de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 20 g de pain blanc rassis
- 30 g de concentré de tomate
- 250 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1000 g de sauté de veau, détaillé en cubes (2 cm)
- 200 g de vin blanc sec
- 500 g de petites pommes de terre, type rattes
- 350 g de petits pois frais ou surgelés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2553 kJ / 610 kcal
- Protein
- 58.5 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 21.8 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Echine aux échalotes et au thym
1h 40min
Alicuit de canard
1 godz.
Estouffat toulousain
2h
Axoa d'agneau
55min
Longe de porc à la riojana
50 min
Cuisse de dinde en robe de lard et pommes de terre
1h 55 min
Veau aux olives
1 godz.
Paëlla valenciana
1 godz.
Curry d'agneau
1 godz.
Veau Marengo
55min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min