Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 220 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 2 clous de girofle
- 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
- 100 g de lardons
- 500 g de vin rouge
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4439 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 122.5 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Colombo de porc
1h 15min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Axoa d'agneau
55 min
Bœuf miroton sur petits légumes du Sud
55 min
Alouettes provençales
1h 30min
Aillade de veau
1h 30min
Osso-buco
1h 20 min
Le chiard aux poutines
1 godz. 35 min
Garbure
1h 10min
Alicuit de canard
1h
Longe de porc à la riojana
50 min
Navarin d'agneau
1h 15min