Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 220 g de carottes, coupées en rondelles
- 3 c. à soupe de graisse de canard, et un peu pour la poêle
- 2 clous de girofle
- 1500 g de viande de bœuf à braiser, type plat de côte, coupée en morceaux (2 cm)
- 100 g de lardons
- 500 g de vin rouge
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 1 bouquet garni (branche de persil, thym, feuille de laurier)
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4439 kJ / 1062 kcal
- Protein
- 122.5 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Echine aux échalotes et au thym
1 Std. 40 Min
Goulasch
50 Min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Axoa d'agneau
55 Min
Longe de porc à la riojana
50 Min
Stifado de bœuf
1 godz. 30 min
Garbure
1 godz. 10 min
La daube niçoise
13óra 20p
Mijoté de porc au paprika
40 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1 godz. 15 min
Osso-buco
1 godz. 20 min