Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig

Sauerkrautpuffer ratzfatz fertig

4.1 212 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 20 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Erdäpfel, speckig geschält, in Stücken (ca. 1 cm x 1 cm)
    350 - 400 g
  • Sauerkraut ca. 500 g, abgetropft und ausgedrückt (siehe Tipp)
    1 Packung
  • Weizenmehl, universal
    50 g
  • Ei
    1
  • Kümmel, ganz
    1 TL
  • Salz nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Öl zum Braten

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 7 g
Kalori 989 kJ / 236 kcal
Yağ 12 g
Lif 6 g
Karbonhidrat 24 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...