Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Roggenmehl Type 1150
- 75 g Sauerteig, flüssig, Fertigprodukt (z.B. von Seitenbacher)
- 420 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 3 TL Brotgewürz (nach Geschmack), gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 175 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Roggen-Schmalz-Brot
16 Std. 10 Min
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 Std. 30 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23h 30 min
Nussknacker
15h 30min
Zwiebelbaguettes
3 Std.
Bauernbrot
2 Std. 20 Min
Bierbrot
2 Std.
Vollkorn-Brötchen
2 Std.
Tiroler Schinkenbrot
16h 15min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Brot Venezia
17h 10 min