Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Roggenmehl Type 1150
- 75 g Sauerteig, flüssig, Fertigprodukt (z.B. von Seitenbacher)
- 420 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 3 TL Brotgewürz (nach Geschmack), gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 175 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 Std. 30 Min
Schwarzbrot
3 Std.
Bauernbrot
2h 20min
Zwiebelbaguettes
3 Std.
Burgunderbrot
4h 30min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Sportler-Brot
3h 50min
Roggen-Dinkel-Brot
8 Std.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Dinkel-Körner-Brot
1 Std. 30 Min