Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g Roggenmehl Type 1150
- 75 g Sauerteig, flüssig, Fertigprodukt (z.B. von Seitenbacher)
- 420 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 2 TL Salz
- 3 TL Brotgewürz (nach Geschmack), gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 175 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.9 g
Alternatif tarifler
Bierbrot
2hod.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 Std.
Zwiebelbaguettes
3h
Apfel-Zwiebel-Brot
2h 20min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102 Std.
Dunkles Landbrot
4 Std.
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Gewürzbaguettes
1ωρ. 35 λεπτ.
Prötzeler Roggenbrot
1hod. 20min
Bauernbrot
2h 20min
Dinkel-Roggen-Brot
1h 15min
Roggenmischbrot
1h 15min