Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di mandorle
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 20 g di acqua
- 80 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- formaggio fresco spalmabile q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 332.8 kJ / 79.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 3.6 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 6.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frollini salati al rosmarino
1 Std. 30 Min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 Std. 30 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Bignè con crema di asparagi
1 Std. 30 Min
Biscottini sandwich salati
1 Std. 30 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Bignè con tre mousse
2 godz.
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min