Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Tomaten (ca. 320 g), Stielansatz entfernt
- 1400 g Wasser
- 400 g Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 3 EL Olivenöl
- Salz
- Pfeffer
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Fenchelknollen, in Stücken, Fenchelgrün beiseite gestellt
- 200 g Möhren, in Stücken
- 300 g festkochende Kartoffeln, in 1 cm breiten Spalten
-
1
EL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 4 Stängel Thymian, Blättchen abgestreift
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 - 5 EL Ouzo nach Belieben
- 1 Prise Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1134 kJ / 270 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Fischsuppe mit Gemüse
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fisch-Minestrone
50min
Fencheleintopf
35min
Tagine mit Seeteufel
1h
Möhren-Fenchel-Eintopf mit Lachs
30min
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1 Std. 5 Min
Nordische Minestrone
30min
Herbstliche Minestrone
1h 20 min
Mallorquinische Fischsuppe
35min