Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 1463 kJ / 349 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Bretonische Fischfrikadellen auf Tomaten-Aioli
35 min
Geflügelleber-Pastete
1 godz. 10 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Makrelen-Tapenade
10min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15min
Geflügelleberwurst
6h 40 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min
Pintxo Donosti
5min