Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 100 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Piment, gemahlen
- 200 g Geflügelleber, geputzt, in groben Stücken
- ¾ TL Salz
- 2 EL roter Portwein
- 1 Baguette, in Scheiben
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Gesamtrezept
- Kalori
- 1463 kJ / 349 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3h 25min
Fischbrühe
30 Min
Makrelen-Tapenade
10 min
Thunfischpâté
4h 20min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20min
Geflügelleberwurst
6 Std. 40 Min