Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1695 kJ / 405 kcal
- Protein
- 84 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Sous-vide Apfel
1u. 15min
Zwiebel-Chutney
40min
Garnelen Xacuti
1 Std. 20 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2u. 20min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Süß-scharfe Chilisauce
45min
Gemüseteller mit scharfer Sauce (麻辣香锅)
50min
Geflügelaufschnitt
12u.
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Geflügelleberwurst
6 godz. 40 min