Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, mou
La garniture
- 300 g d'endives (chicons)
- 400 g d'eau
- 360 g de maroilles
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2912.8 kJ / 695.8 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carbonade flamande
1h 45min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Ficelles picardes
2h
Welsh rarebit
30 Min
Palets de dame
1 Std. 30 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Velouté d'endive
35 Min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 Min
Tarte cresson, cheddar et lard fumé
1h 25min
Flammekueche
1h 25min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min