Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 œuf
- 50 g de beurre demi-sel, mou
La garniture
- 300 g d'endives (chicons)
- 400 g d'eau
- 360 g de maroilles
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème liquide entière
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2912.8 kJ / 695.8 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 46.8 g
- Yağ
- 39.8 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de tomate au basilic
30 min
Potage au poireau
30 min
Ficelles picardes
2h
Tarte cresson, cheddar et lard fumé
1h 25 min
Palets de dame
1h 30 min.
Welsh rarebit
30 min
Cramique
2h
Gaufrettes à la vanille
1h 5min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Carbonade flamande
1ωρ. 45 λεπτ.
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25 min
Tarte au libouli
2h 45min