Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 30 g de champignons des bois déshydratés
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 blancs d'œufs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 921 kJ / 222 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 3.5 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 dk
Flan express au roquefort
30 dk
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Flans de poireau
35min
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4h 20min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 min
Gratin de comté façon pudding
45 dk
Terrine de feta au basilic
3 Std.
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 dk
Clafoutis de poivron rouge et jambon fumé
1h
Flan d'aubergine
1h
Chou-fleur en soufflé
55 min