Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g Verjus
- 800 g Wasser
- 20 g Tapiokaperlen, klein
- 250 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel), in Stücken
- 1 Frühlingszwiebel, in Stücken (ca. 2 cm)
- 100 g Stangensellerie, in Stücken
- 40 g Wermut (z.B. Noilly Prat)
- 70 g Weißwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Wacholderbeere
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 ½ TL Meersalz
- 250 g Karotten, in Streifen (ca. 7 mm)
- 150 g Gelbe Rüben, in Streifen (ca. 7 mm)
- 1 Lauchstange, in Ringen (ca. 5 mm)
- 100 g Petersilienwurzeln, in Streifen (ca. 7 mm)
- 6 Forellenfilets, geräuchert (ca. 700-900 g)
- 200 g Butter, in Stücken
- ¾ TL Rauchsalz
- 1 Msp. weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Eidotter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2208 kJ / 528 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 36 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spargelcremesuppe
40 min
Pekingsuppe (酸辣汤)
45 Min
Anko-Eis
10 godz. 10 min
Asturische Fischsuppe
35min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35min
Thai-Garnelen-Brühe, Gewürzäpfel
1 godz. 15 min
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30 Min
Gebratene Meeräsche mit Linsensauce
25 Std.
Bachsaibling mit Haselnussmilch
26h
Biryani-Reis
45 Min
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Rote-Bete-Suppe
40 min