Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g Roastbeef, mit 2 cm hohem Fettrand
- Butterschmalz zum Braten
- 10 g Pfefferkörner, schwarz oder bunt
- 10 g Senfkörner
- 80 g Senf
- 400 g Mehl und etwas mehr zum Bestäuben
- 400 g Salz
- 1 Bund Thymian, abgezupft
- 3 Eiweiß
- 200 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- 1 Eigelb, verquirlt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1615 kJ / 385 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1 Std. 30 Min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Roastbeef-Schiffchen
6 Std.
Vitello Tonnato
48 godz.
Filet Wellington mit Maronen
1h
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 godz.
Putenfilet mit Wasabipüree und Möhren
45min
Garnelencocktail
30min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Filet Wellington
1h 45min