Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de biscuits roses de Reims
- 250 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de fraises, coupées en deux (en réserver 8 entières pour la finition)
- 200 g de mascarpone
- 100 g de yaourt au lait de brebis (yaourt grec)
- 150 g de crème liquide entière, très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 18.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrines aux fraises de saison
1h 30min
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6 godz. 50 min
Tiramisu pêche-lavande
3h 20min
Fraisiers façon tiramisu
12h 30min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40min
Crème fraise rhubarbe
1h 30min
Tiramisu fruits rouges et violette
50 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12h 30min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Tiramisu poire-speculoos
12h 30min